Smardan.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Smardan - Galati!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Smardan - Galati!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Smardan - Galati!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Smardan - Galati.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Smardan, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Smardan judetul Galati, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Smardan? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Smardan!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Smardan - Galati? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Smardan.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Smardan! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Smardan - Galati si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Smardan - Galati, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre SmardanPagina in care spui si gasesti totul despre Smardan

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

intinlire.

Toti detinatorii de aparate de comunicare care doresc si vor,pot sa-si anunte... citeste mai mult

Economie??

Puterea tot bate toba ca odata cu comasarea alegerilor duse in toamna pentru consilierii locali... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Smardan - Galati!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Smardan - Galati!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

toate stirile
SmardanIntra acum!

Poze din Smardan

Trimite pe mail acum!
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Alegerea consiliului local si a primarului.

Sunteti de acord cu alegea consiliului local si a primarului intr-un singur tur de scrutin?

 

Alegerea consiliului local si a primarului.

Sunteti de acord cu alegerea consiliului local si al primarului intr-un singur tur de scrutin????:o